380V gevulde Koekjesproductielijn

Plaats van herkomst China
Merknaam Saimai
Certificering CE Certificate, ISO 9000 Certificate
Modelnummer Aangepast
Min. bestelaantal 1
Prijs Negotiable
Verpakking Details Houten geval, Houten pallet
Levertijd 90days
Betalingscondities T/T, L/C
Levering vermogen 5Set/90-120 Werkdagen

Contact me for free samples and coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Productdetails
Voltage 220V/380V Certificering CE,ISO
Toepassing Koekjesproductielijn Materiaal 304 roestvrij staal
Voorwaarde Nieuw Motor NAAI
Garantie 1 jaar Verleende naverkoop de dienst Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, en Gebiedsinstallatie die, die Vrije vervangst
Hoog licht

380V gevulde Koekjesproductielijn

,

Spiraalvormige Koelere Koekjesproductielijn

,

NAAI de Productielijn van het Motorkoekje

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Is het industriële koekje dat van Saimai machines maakt geautomatiseerd betekenend handsupervisie of de interventie is bij minimaal. De geautomatiseerde machines zijn ook groot voor industrieel en commercieel gebruik wegens de verminderde loonkosten en productietijd.

Als uw huidig koekje productiemateriaal voortdurend toezicht en het hand stemmen vereist, is het juiste tijd u in onze volledig geautomatiseerde industriële koekjesmachines investeert.

De koekjes kunnen of direct op een ovenband of op bakseldienbladen op een transportband worden gedeponeerd. De indirecte verwarmde oven van SAIMAI die luchtcirculatiesysteem heeft is geschikt voor bakselkoekje, dat kan verzekeren elk koekje zelfs gekleurd is en perfecte textuur heeft. De het werk parameters kunnen worden aangepast terwijl de machines, lopen om onderbrekingen verder te verminderen. Wanneer het lopen bij regelmatige staat vereisen onze ovens geen exploitantaanwezigheid, en het efficiënte isolatiesysteem bespaart energie.

De lijn kan worden uitgerust met:

Koekjesdepositeur

Online Koekjesdepositeur

Tunneloven

Multi-layer Koelriemtransportband

(De facultatieve) Machine van de chocoladedeklaag

Spiraalvormige (facultatieve) Koeler

Verpakkende machines

 

De koekjes depositeur-draad sneed het Dalen -Dubbele kleur

1.Machine van dubbel hoofd voor het produceren van dubbel-kleurenkoekje (de draad sneed koekje) wordt voorzien en het encrusting van koekje dat.

2.Depositing leid bestaand uit twee vultrechters elk met een paar gegroefte het voeden rollen dat het deeg tot de individuele positieve verplaatsingspompen, voor elke afzet, bij constante druk leidt, die zeer het nauwkeurige doseren, zonder enige variatie in gewicht en volume van het product toestaat.

3.The de machine kan als Depositeur, met verticale en horizontale motie van de twee hoofden werken om de bakselriem en het vermijden van productstaarten, als Draadschaar, met hoofden te volgen vast die over de bakselriem, deeg het voeden met behulp van het pompsysteem, het snijden van het product door middel van een draad op een oscillerend kader wordt gepast een rij van producten in een tijd op de bakselriem, als Ononderbroken Extruder, met vast hoofd, het voeden rollen en pompen te voeden die onophoudelijk het geven van één reeks deegstegen roteren die door een guillotine vóór of na baksel afhankelijk van het product moeten worden gesneden.

4. Machine wordt ontworpen om snel en nauwkeurig, met gemakkelijk veranderlijke toebehoren (wire-cut malplaatjes, pijpen en roterende pijpen die) worden gedemonteerd en worden schoongemaakt. Machine door Exploitantcomité „Touch screen“ wordt gecontroleerd voor controle en programmering van machineparameters en synchronisatie tussen machine en oven die.

380V gevulde Koekjesproductielijn 0

Baksel
De ovens van de overzichtstunnel verzekert volkomen gevormd, gekleurd en de geweven koekjes worden geproduceerd elke keer voor elk recept. Vele jaren van ervaring in de lijn van van het hoge capaciteitskoekje en koekje productie heeft ons toegestaan om ovens te ontwikkelen die hitte, precies vochtigheid, en druk voor perfecte bakselresultaten controleren.

380V gevulde Koekjesproductielijn 1

Transportbanden

1. PLC de systemen kunnen fouten en het tonen van alarminformatie in het Engels volgens de eis van de klant controleren. Het heeft een open communicatie interface voor Internet en is vrij om aan andere gecontroleerde systemen en computersystemen te verbinden.

2. Nam het ontwerp van Europa en Japan in ons materiaal op. Het maximum drukt de arbeidskosten en realiseert echte automatisering.

380V gevulde Koekjesproductielijn 2

380V gevulde Koekjesproductielijn 3

 

380V gevulde Koekjesproductielijn 4