ISO 9000 Goedgekeurd Vastgesteld Punt Direct Oven Energy Saving Met gas

Plaats van herkomst China
Merknaam Saimai
Certificering CE Certificate, ISO 9000 Certificate
Modelnummer Aangepast
Min. bestelaantal 1
Prijs Negotiable
Verpakking Details Houten geval, Houten pallet
Levertijd 90days
Betalingscondities T/T, L/C
Levering vermogen 5Set/90-120 Werkdagen

Contact me for free samples and coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Productdetails
Voltage 220v/380v Garantie 12 maand
Afmeting (L*W*H) De Eis van klanten Certificering CE,ISO
Toepassing cakes, koekjes, maancakes Verleende naverkoop de Dienst Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, en Gebiedsinstallatie die, die Vrije vervangst
Hoog licht

PLC Directe Oven Met gas

,

380V directe Oven Met gas

,

PLC de Oven van de Bakkerijtunnel

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Als één van de fabrikanten van tunnelovens over de hele wereld, strekken onze tunnelovens zich in het werk breedten uit van 1050mm tot 3300mm en kunnen voor vrijwel om het even welk type van product worden gevormd. Onze ervaring in de technologie van de tunneloven staat ons toe om de optimale bakseloplossing voor onze cliënten te ontwerpen en op te dragen. Wij bieden verwarmingssystemen aan die omvatten, (indirect-verwarmde) convectie, directe methodes met gas en hybride.

 

ISO 9000 Goedgekeurd Vastgesteld Punt Direct Oven Energy Saving Met gas 0

 

Het type van SAIMAI de nieuwe tunneloven is een directe verwarmde oven voor industriële bakkerijen. De vereiste hitte wordt gecreeerd direct in de bakseltunnel met behulp van het moduleren lintgasfornuizen. De bouw van de bakseltunnel, in modules wordt verdeeld, waarborgt een gelijke hitteoverdracht aan het product dat.

 

Eigenschappen:

Het systeem van de luchtlevering Elke streek is uitgerust met een onafhankelijk systeem van de luchtlevering.

Het systeem van de gaslevering

 

Elke streek is uitgerust met een onafhankelijk systeem van de gaslevering en uitgerust met dubbele elektromagnetische langzaam-opent kunnen de kleppen de plotselinge verbinding van het gas verhinderen
Uitputtend systeem Het is uitgerust met twee reeksen uitlaatdempers respectievelijk bij hoger en lager van elke streek, is Elke uitlaatventilator uitgerust met onafhankelijke omschakelaar, en het uitlaatvolume kan in realtime worden aangepast.

Ontstekingssysteem

 

Het wordt automatisch gecontroleerd door het brandende programmacontrolemechanisme, en elke brandende pijp kan worden geselecteerd en aangezet/weg van het touche screen, Vlamopsporing verzekert het gas wordt afgesneden wanneer er geen vlam in het verbrandingssysteem is.

Het systeem van de temperaturencontrole

 

De drie temperaturensondes worden geplaatst voor de hogere brand in elke temperatuurstreek, worden de nog eens drie temperaturensondes geplaatst voor de bodembrand, en de gemiddelde waarde van de drie temperaturenmeetpunten wordt genomen als referentietemperatuur, om de metingsfout te verminderen en de nauwkeurigheid van de temperatuurcontrole te verbeteren.
Controlesysteem Het systeem van de kerncontrole is Rockwell-PLC, en de verdeelde IO-controlemethode wordt gebruikt om regionale modulaire controle te realiseren. De belangrijkste controlemodule wordt gebruikt om de algemene verrichting van het systeem te controleren; elke streek is uitgerust met de onafhankelijke modules van de temperatuurcontrole om nauwkeurige controle te bereiken; De gehele oven is uitgerust met veelvoudige veiligheids controlesystemen om de veiligheid en de stabiliteit van materiaalverrichting te verzekeren.

 

Geïntegreerd PLC Controlesysteem

a) het systeem van de kerncontrole is PLC door Rockwell Automation, Inc. dat een Amerikaanse leverancier van industriële automatiseringscomponenten met merknaam aleen-Bradley is.
B) PLC, en de verdeelde IO-controlemethode worden gebruikt om regionale modulaire controle te realiseren.
c) de belangrijkste controlemodule wordt gebruikt om de algemene verrichting van het systeem te controleren.
D) Elke streek is uitgerust met de onafhankelijke modules van de temperatuurcontrole om nauwkeurige algemene controle te bereiken.
e) de gehele oven is uitgerust met veelvoudige veiligheids controlesystemen om de veiligheid en de stabiliteit van materiaalverrichting te verzekeren.
ISO 9000 Goedgekeurd Vastgesteld Punt Direct Oven Energy Saving Met gas 1