PLC de Depositeurmachine 1.2M van het Touch screenkoekje Width Single Color

Plaats van herkomst China
Merknaam Saimai
Certificering CE Certificate, ISO 9000 Certificate
Modelnummer Aangepast
Min. bestelaantal 1
Prijs Negotiable
Verpakking Details houten geval, houten pallet
Levertijd 90days
Betalingscondities T/T, L/C
Levering vermogen 5Set/90-120 Werkdagen

Contact me for free samples and coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Productdetails
Voltage 220V/380V Certificering CE,ISO
Materiaal 304 roestvrij staal Toepassing koekjesmaker
Garantie 1 jaar Verleende naverkoop de Dienst Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, en Gebiedsinstallatie die, die Vrije vervangst
Hoog licht

PLC de Depositeurmachine van het Touch screenkoekje

,

1.2M Width Cookie Depositor Machine

,

De Productielijn van het depositeurkoekje

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Automatische van het Koekjesmachines van de Koekjesproductielijn Industriële het Koekjesdepositeur

 

Ons industrieel koekje die machines maken is geautomatiseerd betekenend handsupervisie of de interventie is bij minimaal. De geautomatiseerde machines zijn ook groot voor industrieel en commercieel gebruik wegens de verminderde loonkosten en productietijd.

Als uw huidig koekje productiemateriaal het hand stemmen vereist, is het juiste tijd u in de volledig geautomatiseerde industriële koekjesmachines investeert.

De koekjes kunnen of direct op een ovenband of op bakseldienbladen op een transportband worden gedeponeerd. De indirecte verwarmde oven van SAIMAI die luchtcirculatiesysteem heeft is geschikt voor bakselkoekje, dat kan verzekeren elk koekje zelfs gekleurd is en perfecte textuur heeft.

 

Eigenschap

> Meer dan één stijl
> Hogere output
> Regelbare productiesnelheid

> Regelbare productdikte

 

De lijn kan worden uitgerust met:

Koekjesdepositeur

Online Koekjesdepositeur

Tunneloven

Multi-layer Koelriemtransportband

(De facultatieve) Machine van de chocoladedeklaag

Spiraalvormige (facultatieve) Koeler

Verpakkende machines

De online koekjes depositeur-draad sneed het dalen

1. Het werk breedte: 1.2M

2. De vergeldende bewegende hoofddepositeur is voor gedeponeerde of wire-cut kleurenkoekjes en zachte centrumkoekjes, met de toevoeging van één vultrechter voor het vullen.

3.The het deponeren van hoofd bestaat uit een vultrechter met een paar gegroefte het voeden rollen dat het deeg tot de individuele positieve verplaatsingspompen, voor elke afzet, bij constante druk leidt, die zeer het nauwkeurige doseren, zonder enige variatie in gewicht en volume van het product toestaan.

4.The de machine kan als Depositeur, met verticale en horizontale motie van het hoofd werken om de bakselriem en het vermijden van productstaarten, als Draadschaar, met hoofd te volgen vast over de bakselriem, deeg het voeden met behulp van het pompsysteem, het snijden van het product door middel van een draad die op een oscillerend kader wordt gepast een rij van producten in een tijd op de bakselriem, als Ononderbroken Extruder, met vast hoofd, het voeden rollen en pompen te voeden die onophoudelijk het geven van één reeks deegstegen roteren die door een guillotine vóór of na baksel afhankelijk van het product moeten worden gesneden.

5. Machine wordt ontworpen om snel en nauwkeurig, met gemakkelijk veranderlijke toebehoren (wire-cut malplaatjes, pijpen en roterende pijpen die) worden gedemonteerd en worden schoongemaakt.

Machine die door Exploitantcomité „Touch screen“ wordt gecontroleerd voor controle en programmering van machineparameters en synchronisatie tussen machine en oven.

PLC de Depositeurmachine 1.2M van het Touch screenkoekje Width Single Color 0

 

Baksel
De ovens van de overzichtstunnel verzekert volkomen gevormd, gekleurd en de geweven koekjes worden geproduceerd elke keer voor elk recept. Vele jaren van ervaring in de lijn van van het hoge capaciteitskoekje en koekje productie heeft ons toegestaan om ovens te ontwikkelen die hitte, precies vochtigheid, en druk voor perfecte bakselresultaten controleren.

PLC de Depositeurmachine 1.2M van het Touch screenkoekje Width Single Color 1

Transportbanden

1. PLC de systemen kunnen fouten en het tonen van alarminformatie in het Engels volgens de eis van de klant controleren. Het heeft een open communicatie interface voor Internet en is vrij om aan andere gecontroleerde systemen en computersystemen te verbinden.

2. Nam het ontwerp van Europa en Japan in ons materiaal op. Het maximum drukt de arbeidskosten en realiseert echte automatisering.

PLC de Depositeurmachine 1.2M van het Touch screenkoekje Width Single Color 2

PLC de Depositeurmachine 1.2M van het Touch screenkoekje Width Single Color 3

PLC de Depositeurmachine 1.2M van het Touch screenkoekje Width Single Color 4