SUS304 automatische Broodproductielijn

Plaats van herkomst China
Merknaam Saimai
Certificering CE Certificate, ISO 9000 Certificate
Modelnummer Aangepast
Min. bestelaantal 1
Prijs Negotiable
Verpakking Details Houten geval, Houten pallet
Levertijd 90days
Betalingscondities T/T, L/C
Levering vermogen 5Set/90-120 Werkdagen

Contact me for free samples and coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Productdetails
Voltage Aangepast Voorwaarde Nieuw
Toepassing Het broodje van de opbrengshotdog, hamburgerbroodje Capaciteit aangepast
Automatische rang Automatisch Garantie 1 jaar
Verleende naverkoop de dienst Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, Onlineondersteuning, Videotechnische ondersteu
Hoog licht

SUS304 automatische Broodproductielijn

,

1000kg/h automatische Broodproductielijn

,

Multi de Bakkerijproductielijn van Stapproofer

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Van de hotdogbroodje en Hamburger de Broodjes kunnen wereldwijd worden gevonden, worden zij gehouden van door mensen.
Het deeg wordt gezet in bakseldienbladen met vormen, en in automatische definitieve ondoordringbaar makenruimte, na definitief ondoordringbaar maken vervoerd, kunnen de deegstukken (het zaaien bovenste laagje, bovenste laagje of decoratief knipsel) vóór het bakken worden verfraaid, wordt de lucht/gas evenredige gecontroleerde directe verwarmde tunneloven of luchtcirculatietype de indirecte verwarmde tunneloven, de gebakken producten gekoeld door spiraalvormige koeler, vóór verpakking, kunnen zij worden verdeeld en de de deegroom of jam, de lege pannen keert door de pan koeltunnel terug naar het deeg die en machine plaatsen filteren. En ga in volgende cyclus binnen.

Volgens de eis van de klant, kan een statische testruimte voor karretjes, automatische karretjelader en automatische karretjelosinstallatie ook worden geïntegreerd.

Het bakseleffect is de sleutel aan het produceren van het perfecte brood. De de tunneloven van Saimai heeft onafhankelijke temperatuurcontrole in elke streek om ervoor te zorgen dat het product die uit de oven komen een eenvormige textuur en een kleur heeft. De gebruikersvriendelijke software bewaart recepten en kan gemakkelijk tussen producten schakelen om onderbreking en afval te minimaliseren.

Wij kunnen ook onze productielijnen aanpassen om de fabriekslay-out en het ontwerp van de bestaande installaties van onze cliënten aan te passen.

 

De lijn kan worden uitgerust met:

Samenstellingslijn

Automatisch stap-proofer-stap

Automatische (facultatieve) Karretjelader

De automatische (facultatieve) Lader van de Karretjev.n.

Bovenste laagjemachine

Tunneloven

Zuigingsdepanner/Naalddepanner

Pan schoonmakende machine

Pan koeltunnel

Panbuffer

Spiraalvormige Koeler

Slinger & het finning (Facultatieve) machine

Verpakkende machines

 

Samenstellingslijn

Werk met de beste het Vormen zich materiaalfabrikant samen in China om opbrengst te verzekeren de beste bakselproducten voor klanten

SUS304 automatische Broodproductielijn 0

Ondoordringbaar makenzaal

De pannen, dienbladen kunnen allen door de ondoordringbaar makenruimte worden behandeld. De verschillende dienbladtypes kunnen worden gebruikt zolang hun buitenafmetingen gelijk zijn. De ondoordringbaar makenruimte heeft verscheidene rekken die uit één of meerdere niveaus bestaan, de ondoordringbaar makentijd en de capaciteit die zonder de vloerruimte te verhogen flexibel maken.

De pannen worden gevoed in proofer door transportband en raken elkaar niet. Zodra een rij wordt gevuld, wordt het opgeheven met een l-Vorm drager. Dit proces wordt herhaald tot het eerste deeg het hoogste niveau heeft bereikt. Dan, worden de pannen bewogen uit de ondoordringbaar makenruimte.

De ondoordringbaar makenruimte wordt aangepast met een temperatuur en vochtigheidscontrolesysteem en geïsoleerde huisvesting.

SUS304 automatische Broodproductielijn 1

 

Tunneloven

1: De oven is geconstrueerde gasdichte die bakseltunnel, in 2m/-sectie wordt verdeeld. Elke sectie wordt over een kader, verbonden aan een gasdichte verbinding tussen de secties.

2: de bakseltunnel is geïsoleerd met 20CM25CM laag van het isolatiemateriaal van uitstekende kwaliteit om hitteverlies tot een minimum te verminderen.

3. Inspectiedeur aan de controlekant

4.Stainless staalkant en bovenkant buiten paneel.

5.The de temperatuur wordt gemeten in elke streek, zowel temperatuur onderaan als boven het te bakken product. PT-100 worden de sensoren met deze bedoeling gepast in de bakseltunnel. De gemeten waarden voor elke streek kunnen zowel op het centrale controlebord (aanrakingspaneel) en vochtigheidsinstrument worden gelezen.

6. in het geval van een drijfmotormislukking, kan de riem door het handapparaat worden gedreven. Welke het product uit de oven kon verzenden.

7. OMRON-PLC het systeem wordt opgebouwd in het controlekabinet voor de controle van de oven.

SUS304 automatische Broodproductielijn 2

Zuigingsdepanner/Naalddepanner/Tik – over depanner

Door middel van een oogst-en-plaatsprincipe, wordt een depanning hoofd geplaatst boven pannen; het (ruilbare) depanning hoofd neemt dan het product op en overbrengt het naar de koeltransportband en geeft het vrij.

SUS304 automatische Broodproductielijn 3

Rand pankoeler

SUS304 automatische Broodproductielijn 4

 

Spiraalvormige Koeltoren

Onze spiraalvormige koeltoren is geschikt voor de voedselindustrie, de lichte industrie, en het optimale vervoerende materiaal tijdens de automatische ononderbroken productie. Het wordt wijd gebruikt in voedsel het koelen, vervoerend, etc.

Eigenschappen:

1. Het kan worden aangepast om klanten aan vereisten te voldoen en worden ontworpen om de meest geschikte grootte en de structuur voor uw product te zijn.

2. Betrouwbaar en uitvoerbaarheid: Het is in overeenstemming met ergonomie en duurzaamheid.

3. Het gebruiken NAAIT aandrijving en SIEMENS DEIVE om de stabiliteit van het materiaal te verzekeren.

4. Strikte voedselveiligheidnorm: De vlotte en schone oppervlakte, het openingsontwerp en de roestvrije structuur maken het gemakkelijk om worden schoongemaakt.

5. Zijn voordelen zoals hieronder: mooie vorm en goede kwaliteit; breng regelmatig en regelmatig met lage stem over; gemakkelijke verrichting en lage onderhoudskosten.

6.Optional voor het schoonmakende systeem, heeft het schoonmakende systeem doorgevend warm water, stoom het schoonmaken, residu verwijderend, en sterke windfunctie.

SUS304 automatische Broodproductielijn 5

 

Transportbanden

1. PLC de systemen kunnen fouten en het tonen van alarminformatie in het Engels volgens de eis van de klant controleren. Het heeft een open communicatie interface voor Internet en is vrij om aan andere gecontroleerde systemen en computersystemen te verbinden.

2. Nam het ontwerp van Europa en Japan in ons materiaal op. Het maximum drukt de arbeidskosten en realiseert echte automatisering.

3. Volgens het workshopgebied en het vereiste om te vervaardigen om de grootte en de structuur volkomen te ontwerpen.

SUS304 automatische Broodproductielijn 6

onze owrkshop:

SUS304 automatische Broodproductielijn 7

Verpakking en levering:

 

SUS304 automatische Broodproductielijn 8