Van het de Isolatiebaksel van ISO9000 25cm de Productielijn van het de Tunnelgebakje

Plaats van herkomst China
Merknaam SAIMAI
Certificering CE Certificate, ISO 9000 Certificate
Modelnummer Aangepast
Min. bestelaantal 1
Prijs Negotiable
Verpakking Details Container het Plastic Film Verpakken/Houten Kader
Levertijd 90days
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 5Set/90-120 Werkdagen

Contact me for free samples and coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Productdetails
Verleende naverkoop de dienst Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, Onlineondersteuning, Videotechnische ondersteu Voorwaarde Nieuw
Garantie 1 jaar Capaciteit aangepast
Voordelen Hoge Efficiënte, hoge output, Minder afval Automatische rang Volautomatisch
Hoog licht

ISO9000 de Productielijn van het tunnelgebakje

,

25cm het Broodproductielijn van het Isolatiebaksel

,

ISO9000 gebakjeproductielijn

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Geautomatiseerd Productielijnsysteem Mini French Bread Production Line

 

Mini French-het brood is een belangrijke snack en speelt binnen een belangrijke rol. Een waaier van eenheidsmachines met de van de proceskennis en techniek deskundigheid wordt gecombineerd om hen in betrouwbare en flexibele high-output systemen, SAIMAI te integreren kan materiaal voor brood verstrekken, wordt Elke machine gespecificeerd om aan de het product en de outputbehoeften die van de klant tegemoet te komen.

Na deegvoorbereiding en samenstellingslijn, worden de toostvormen met deegstukken gevoed in automatische Multi-Step proofer.

Of de lucht/oven van de gas de evenredige gecontroleerde directe verwarmde tunnel of luchtcirculatietype de indirecte verwarmde tunneloven kunnen voor baksel worden gebruikt. Na baksel, automatische wordt DE-lidding gedaan, waarna zuigingsdepanner/naalddepanner/tik – over depanner de producten van vormen zal nemen. De gebakken producten worden gekoeld door spiraalvormige koeler en de lege pannen keren door de pan koeltunnel terug naar het deeg die en machine plaatsen filteren. En ga in volgende cyclus binnen.

 

Volgens de eis van de klant, kan een statische testruimte voor karretjes, automatische karretjelader en automatische karretjelosinstallatie ook worden geïntegreerd.

Het bakseleffect is de sleutel aan het produceren van het perfecte brood. De de tunneloven van Saimai heeft onafhankelijke temperatuurcontrole in elke streek om ervoor te zorgen dat het product die uit de oven komen een eenvormige textuur en een kleur heeft. De gebruikersvriendelijke software bewaart recepten en kan gemakkelijk tussen producten schakelen om onderbreking en afval te minimaliseren.

Wij kunnen ook onze productielijnen aanpassen om de fabriekslay-out en het ontwerp van de bestaande installaties van onze cliënten aan te passen.

Werkschema

 

De lijn kan worden uitgerust met:

Samenstellingslijn

Automatisch stap-proofer-stap

Automatische (facultatieve) Karretjelader

De automatische (facultatieve) Lader van de Karretjev.n.

Automatische Lidder

Tunneloven

Multi-step pankoeler

Panbuffer

Zuigingsdepanner/Naalddepanner/Tik – over depanner

Spiraalvormige Koeler

(Facultatieve) snijmachine

Room/Jamextruder

Verpakkende machines

 

Samenstellingslijn

Werk met de beste het Vormen zich materiaalfabrikant samen in China om opbrengst te verzekeren de beste bakselproducten voor klanten

Van het de Isolatiebaksel van ISO9000 25cm de Productielijn van het de Tunnelgebakje 0

 

Automatisch Ondoordringbaar makensysteem

De pannen, dienbladen kunnen allen door de ondoordringbaar makenruimte worden behandeld. De verschillende dienbladtypes kunnen worden gebruikt zolang hun buitenafmetingen gelijk zijn. De ondoordringbaar makenruimte heeft verscheidene rekken die uit één of meerdere niveaus bestaan, de ondoordringbaar makentijd en de capaciteit die zonder de vloerruimte te verhogen flexibel maken.

De pannen worden gevoed in proofer door transportband en raken elkaar niet. Zodra een rij wordt gevuld, wordt het opgeheven met een l-Vorm drager. Dit proces wordt herhaald tot het eerste deeg het hoogste niveau heeft bereikt. Dan, worden de pannen bewogen uit de ondoordringbaar makenruimte.

De ondoordringbaar makenruimte wordt aangepast met een temperatuur en vochtigheidscontrolesysteem en geïsoleerde huisvesting.

Van het de Isolatiebaksel van ISO9000 25cm de Productielijn van het de Tunnelgebakje 1

Tunneloven

1: De oven is geconstrueerde gasdichte die bakseltunnel, in 2m/-sectie wordt verdeeld. Elke sectie wordt over een kader, verbonden aan een gasdichte verbinding tussen de secties.

2: de bakseltunnel is geïsoleerd met 20CM25CM laag van het isolatiemateriaal van uitstekende kwaliteit om hitteverlies tot een minimum te verminderen.

3. Inspectiedeur aan de controlekant

4. Roestvrij staalkant en bovenkant buiten paneel.

5. De temperatuur wordt gemeten in elke streek, zowel temperatuur onderaan als boven het te bakken product. PT-100 worden de sensoren met deze bedoeling gepast in de bakseltunnel. De gemeten waarden voor elke streek kunnen zowel op het centrale controlebord (aanrakingspaneel) en vochtigheidsinstrument worden gelezen.

6. In het geval van een drijfmotormislukking, kan de riem door het handapparaat worden gedreven. Dit kon het product uit de oven verzenden.

7. OMRON-PLC het systeem wordt opgebouwd in het controlekabinet voor de controle van de oven.

Van het de Isolatiebaksel van ISO9000 25cm de Productielijn van het de Tunnelgebakje 2

 

Tik – over depanner

 

Het Turn over kader kan grepen een aantal pannen (afhankelijk van de capaciteit van de machine) en draait hen ondersteboven, worden de lege pannen teruggezet op terugkeertransportband en de producten worden ontvangen en op de koelriem ontvangen. Tijdens deze motie, worden de gebakken producten verhinderd uit te vallen.

Van het de Isolatiebaksel van ISO9000 25cm de Productielijn van het de Tunnelgebakje 3

Multi - laag Koeltransportbanden

1. PLC de systemen kunnen fouten en het tonen van alarminformatie in het Engels volgens de eis van de klant controleren. Het heeft een open communicatie interface voor Internet en is vrij om aan andere gecontroleerde systemen en computersystemen te verbinden.

2. Nam het ontwerp van Europa en Japan in ons materiaal op. Het maximum drukt de arbeidskosten en realiseert echte automatisering.

3. Volgens het workshopgebied en het vereiste om te vervaardigen om de grootte en de structuur volkomen te ontwerpen.

Van het de Isolatiebaksel van ISO9000 25cm de Productielijn van het de Tunnelgebakje 4

Onze workshop:

Van het de Isolatiebaksel van ISO9000 25cm de Productielijn van het de Tunnelgebakje 5

Verpakking en levering:

 

Van het de Isolatiebaksel van ISO9000 25cm de Productielijn van het de Tunnelgebakje 6