Kant en klare Automatische het Broodproductielijn van Ce met Spiraalvormige Koeler

Plaats van herkomst China
Merknaam SAIMAI
Certificering CE Certificate, ISO 9000 Certificate
Modelnummer Aangepast
Min. bestelaantal 1
Prijs Negotiable
Verpakking Details Container het Plastic Film Verpakken/Houten Kader
Levertijd 90days
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 5Set/90-120 Werkdagen

Contact me for free samples and coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Productdetails
Verleende naverkoop de dienst Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, Onlineondersteuning, Videotechnische ondersteu Voorwaarde Nieuw
Garantie 1 jaar Capaciteit aangepast
Voordelen Hoge Efficiënte, hoge output, Minder afval Automatische rang Volautomatisch
Hoog licht

Kant en klare Automatische het Broodproductielijn van Ce

,

Spiraalvormige Koelere Automatische Broodproductielijn

,

Ce-bakkerijmachines en materiaal

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Van de de Toostzak van productielijnmachines Automatische het Broodproductielijn

 

Het zakbrood wordt populat in recent jaar, is het één soort snak zoals een zak met het vullen van jam of de boter binnen, wordt het gemaakt door het kerndeel van sandwichtoost te gebruiken.

 

Na deegvoorbereiding en samenstellingslijn, worden de toostvormen met deegstukken gevoed in automatische Multi-Step proofer. Na het verlaten van definitieve proofer, zijn de toostvormen automatisch uitgerust met een deksel.

Of de lucht/oven van de gas de evenredige gecontroleerde directe verwarmde tunnel of luchtcirculatietype de indirecte verwarmde tunneloven kunnen voor baksel worden gebruikt. Na baksel, automatische wordt DE-lidding gedaan, waarna zuigingsdepanner/naalddepanner/tik – over depanner de producten van vormen zal nemen. De gebakken producten worden gekoeld door spiraalvormige koeler en de lege pannen keren door de pan koeltunnel terug naar het deeg die en machine plaatsen filteren. En ga in volgende cyclus binnen. Naast de snijdende machine en de droogoven, is de lijn geschikt om broodbeschuit te produceren.

Volgens de eis van de klant, kan een statische testruimte voor karretjes, automatische karretjelader en automatische karretjelosinstallatie ook worden geïntegreerd.

Het bakseleffect is de sleutel aan het produceren van het perfecte brood. De de tunneloven van Saimai heeft onafhankelijke temperatuurcontrole in elke streek om ervoor te zorgen dat het product die uit de oven komen een eenvormige textuur en een kleur heeft. De gebruikersvriendelijke software bewaart recepten en kan gemakkelijk tussen producten schakelen om onderbreking en afval te minimaliseren.

Wij kunnen ook onze productielijnen aanpassen om de fabriekslay-out en het ontwerp van de bestaande installaties van onze cliënten aan te passen.

 

De lijn kan worden uitgerust met:

Samenstellingslijn

Automatisch stap-proofer-stap

Automatische (facultatieve) Karretjelader

De automatische (facultatieve) Lader van de Karretjev.n.

Automatische Lidder

Tunneloven

Multi-step pankoeler

Panbuffer

Zuigingsdepanner/Naalddepanner/Tik – over depanner

Spiraalvormige Koeler

Snijmachine

 

Room/Jaminjecteur en verzegelende machine

 

Verpakkende machines

 

Werkschema:

Van de machine→auto van de deegmixer →Make de omhoog line→Panning snijmachine van de oven→auto.delidder→ Spiraalvormige cooler→ Depnner→ van Lidder →Tunnel en jam injector&sealing →Packaging machine

Binnencyclus 01: Auto de terugkeerconveyor→auto Lidder van het delidder→ Deksel

Binnencyclus 02: Depanner de →Pan →Panning machine van de terugkeertransportband

 

Samenstellingslijn

Werk met de beste het Vormen zich materiaalfabrikant samen in China om opbrengst te verzekeren de beste bakselproducten voor klanten

 

Kant en klare Automatische het Broodproductielijn van Ce met Spiraalvormige Koeler 0

Ondoordringbaar makenzaal

De pannen, dienbladen kunnen allen door de ondoordringbaar makenruimte worden behandeld. De verschillende dienbladtypes kunnen worden gebruikt zolang hun buitenafmetingen gelijk zijn. De ondoordringbaar makenruimte heeft verscheidene rekken die uit één of meerdere niveaus bestaan, de ondoordringbaar makentijd en de capaciteit die zonder de vloerruimte te verhogen flexibel maken.

De pannen worden gevoed in proofer door transportband en raken elkaar niet. Zodra een rij wordt gevuld, wordt het opgeheven met een l-Vorm drager. Dit proces wordt herhaald tot het eerste deeg het hoogste niveau heeft bereikt. Dan, worden de pannen bewogen uit de ondoordringbaar makenruimte.

De ondoordringbaar makenruimte wordt aangepast met een temperatuur en vochtigheidscontrolesysteem en geïsoleerde huisvesting.

 

Kant en klare Automatische het Broodproductielijn van Ce met Spiraalvormige Koeler 1

Tunneloven

1: De oven is geconstrueerde gasdichte die bakseltunnel, in 2m/-sectie wordt verdeeld. Elke sectie wordt over een kader, verbonden aan een gasdichte verbinding tussen de secties.

2: de bakseltunnel is geïsoleerd met 20CM25CM laag van het isolatiemateriaal van uitstekende kwaliteit om hitteverlies tot een minimum te verminderen.

3. Inspectiedeur aan de controlekant

4. Roestvrij staalkant en bovenkant buiten paneel.

5. De temperatuur wordt gemeten in elke streek, zowel temperatuur onderaan als boven het te bakken product. PT-100 worden de sensoren met deze bedoeling gepast in de bakseltunnel. De gemeten waarden voor elke streek kunnen zowel op het centrale controlebord (aanrakingspaneel) en vochtigheidsinstrument worden gelezen.

6. In het geval van een drijfmotormislukking, kan de riem door het handapparaat worden gedreven. Dit kon het product uit de oven verzenden.

7. OMRON-PLC het systeem wordt opgebouwd in het controlekabinet voor de controle van de oven.

Kant en klare Automatische het Broodproductielijn van Ce met Spiraalvormige Koeler 2

Zuigingsdepanner/Naalddepanner/tik-over- depanner

Door middel van een oogst-en-plaatsprincipe, wordt een depanning hoofd geplaatst boven pannen; het (ruilbare) depanning hoofd neemt dan het product op en overbrengt het naar de koeltransportband en geeft het vrij.

Kant en klare Automatische het Broodproductielijn van Ce met Spiraalvormige Koeler 3

Spiraalvormige Koeltoren

Onze spiraalvormige koeltoren is geschikt voor de voedselindustrie, de lichte industrie, en het optimale vervoerende materiaal tijdens de automatische ononderbroken productie. Het wordt wijd gebruikt in voedsel het koelen, vervoerend, etc.

Eigenschappen:

1. Het kan worden aangepast om klanten aan vereisten te voldoen en worden ontworpen om de meest geschikte grootte en de structuur voor uw product te zijn.

2. Betrouwbaar en uitvoerbaarheid: Het is in overeenstemming met ergonomie en duurzaamheid.

3. Het gebruiken NAAIT aandrijving en SIEMENS DEIVE om de stabiliteit van het materiaal te verzekeren.

4. Strikte voedselveiligheidnorm: De vlotte en schone oppervlakte, het openingsontwerp en de roestvrije structuur maken het gemakkelijk om worden schoongemaakt.

5. Zijn voordelen zoals hieronder: mooie vorm en goede kwaliteit; breng regelmatig en regelmatig met lage stem over; gemakkelijke verrichting en lage onderhoudskosten.

6.Optional voor het schoonmakende systeem, heeft het schoonmakende systeem doorgevend warm water, stoom het schoonmaken, residu verwijderend, en sterke windfunctie.

Kant en klare Automatische het Broodproductielijn van Ce met Spiraalvormige Koeler 4

Brood die Machine inspuiten

Kant en klare Automatische het Broodproductielijn van Ce met Spiraalvormige Koeler 5

Onze workshop:

 

Kant en klare Automatische het Broodproductielijn van Ce met Spiraalvormige Koeler 6