500kg/H Luchtcirculatie Oven Danish Bread Production Equipment

Plaats van herkomst China
Merknaam Saimai
Certificering CE Certificate, ISO 9000 Certificate
Modelnummer Aangepast
Min. bestelaantal 1
Prijs Negotiable
Verpakking Details Container het Plastic Film Verpakken/Houten Kader
Levertijd 90days
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 5Set/90-120 Werkdagen

Contact me for free samples and coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Productdetails
Verleende naverkoop de dienst Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, Onlineondersteuning, Videotechnische ondersteu Voorwaarde Nieuw
Garantie 1 jaar Capaciteit aangepast
Voordelen Hoge Efficiënte, hoge output, Minder afval Automatische rang Volautomatisch
Hoog licht

500kg/H het Materiaal van de broodproductie

,

Materiaal van de Luchtcirculatie het Oven geautomatiseerde bakkerij

,

500kg/H bakkerij productiemachine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het Materiaal van de broodproductie automatiseerde Deense Broodproductielijn

 

De volledige lijnen voor het produceren van het Deense brood worden geleverd door SAIMAI.

Wij kunnen de machines leveren die besparingen in de productiekosten en met hoge betrouwbaarheid, en zo toen ook aan lage vraag naar het onderhouden.

Voor dit type van productie, is de oven over het algemeen uitgerust met bodemluchtcirculatie in de bakselkamer, welke hulp in het verhogen van de hitteoverdracht die convectie gebruiken, die tot een verenigde kleuring van het product aan alle kanten leiden en in het creëren van de lagere korst van het brood. Met betrekking tot de behoefte van de cliënt, type van de productie en het geselecteerde materiaal kunnen wij deze lijnen als halfautomatisch leveren en maar ook zoals volledig geautomatiseerd voor typisch die tinbrood in pannen zonder dekking wordt gebakken, die ononderbroken geautomatiseerde verrichting toelaat.

 

 

Automatische of halfautomatische Ondoordringbaar makenzaal

De pannen, dienbladen kunnen allen door de ondoordringbaar makenruimte worden behandeld. De verschillende dienbladtypes kunnen worden gebruikt zolang hun buitenafmetingen gelijk zijn. De ondoordringbaar makenruimte heeft verscheidene rekken die uit één of meerdere niveaus bestaan, de ondoordringbaar makentijd en de capaciteit die zonder de vloerruimte te verhogen flexibel maken.

De pannen worden gevoed in proofer door transportband en raken elkaar niet. Zodra een rij wordt gevuld, wordt het opgeheven met een l-Vorm drager. Dit proces wordt herhaald tot het eerste deeg het hoogste niveau heeft bereikt. Dan, worden de pannen bewogen uit de ondoordringbaar makenruimte.

De ondoordringbaar makenruimte wordt aangepast met een temperatuur en vochtigheidscontrolesysteem en geïsoleerde huisvesting.

500kg/H Luchtcirculatie Oven Danish Bread Production Equipment 0

 

Tunneloven

1: De oven is geconstrueerde gasdichte die bakseltunnel, in 2m/-sectie wordt verdeeld. Elke sectie wordt over een kader, verbonden aan een gasdichte verbinding tussen de secties.

2: de bakseltunnel is geïsoleerd met 20CM25CM laag van het isolatiemateriaal van uitstekende kwaliteit om hitteverlies tot een minimum te verminderen.

3. Inspectiedeur aan de controlekant

4. Roestvrij staalkant en bovenkant buiten paneel.

5. De temperatuur wordt gemeten in elke streek, zowel temperatuur onderaan als boven het te bakken product. PT-100 worden de sensoren met deze bedoeling gepast in de bakseltunnel. De gemeten waarden voor elke streek kunnen zowel op het centrale controlebord (aanrakingspaneel) en vochtigheidsinstrument worden gelezen.

6. In het geval van een drijfmotormislukking, kan de riem door het handapparaat worden gedreven. Dit kon het product uit de oven verzenden.

7. OMRON-PLC het systeem wordt opgebouwd in het controlekabinet voor de controle van de oven.

500kg/H Luchtcirculatie Oven Danish Bread Production Equipment 1

 

Zuigingsdepanner/Naalddepanner

Door middel van een oogst-en-plaatsprincipe, wordt een depanning hoofd geplaatst boven pannen; het (ruilbare) depanning hoofd neemt dan het product op en overbrengt het naar de koeltransportband en geeft het vrij.

500kg/H Luchtcirculatie Oven Danish Bread Production Equipment 2

 

Spiraalvormige Koeltoren

1. Het kan worden aangepast om klanten aan vereisten te voldoen en worden ontworpen om de meest geschikte grootte en de structuur voor uw product te zijn.

2. Betrouwbaar en uitvoerbaarheid: Het is in overeenstemming met ergonomie en duurzaamheid.

3. Het gebruiken NAAIT aandrijving en SIEMENS DEIVE om de stabiliteit van het materiaal te verzekeren.

4. Strikte voedselveiligheidnorm: De vlotte en schone oppervlakte, het openingsontwerp en de roestvrije structuur maken het gemakkelijk om worden schoongemaakt.

5. Zijn voordelen zoals hieronder: mooie vorm en goede kwaliteit; breng regelmatig en regelmatig met lage stem over; gemakkelijke verrichting en lage onderhoudskosten.

6.Optional voor het schoonmakende systeem, heeft het schoonmakende systeem doorgevend warm water, stoom het schoonmaken, residu verwijderend, en sterke windfunctie.

500kg/H Luchtcirculatie Oven Danish Bread Production Equipment 3

 

Transportbanden

1. PLC de systemen kunnen fouten en het tonen van alarminformatie in het Engels volgens de eis van de klant controleren. Het heeft een open communicatie interface voor Internet en is vrij om aan andere gecontroleerde systemen en computersystemen te verbinden.

2. Nam het ontwerp van Europa en Japan in ons materiaal op. Het maximum drukt de arbeidskosten en realiseert echte automatisering.

3. Volgens het workshopgebied en het vereiste om te vervaardigen om de grootte en de structuur volkomen te ontwerpen.

500kg/H Luchtcirculatie Oven Danish Bread Production Equipment 4

Onze worksop:

500kg/H Luchtcirculatie Oven Danish Bread Production Equipment 5

Verpakking en levering:

 

500kg/H Luchtcirculatie Oven Danish Bread Production Equipment 6