ISO9000 de kant en klare Pu-Productielijn van het Riem Ononderbroken Automatische Brood

Plaats van herkomst China
Merknaam SAIMAI
Certificering CE Certificate, ISO 9000 Certificate
Modelnummer Aangepast
Min. bestelaantal 1
Prijs Negotiable
Verpakking Details Container het Plastic Film Verpakken/Houten Doos
Levertijd 90days
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 5Set/90-120 Werkdagen

Contact me for free samples and coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Productdetails
Verleende naverkoop de dienst Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee, Onlineondersteuning, Videotechnische ondersteu Materiaal Roestvrij staal, de Riem van de Voedselrang Pu
Voorwaarde Nieuw Garantie 1 jaar
Grootte Klantgericht Voordelen Stabiel, Flexibel, Bestand Olie
Automatische rang Volautomatisch
Hoog licht

ISO9000 het materiaal van de broodproductie

,

ISO9000 Pu-de Productielijn van het Riembrood

,

pu productielijn van het riem de automatische brood

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Volledige Vastgestelde Volledige de Brodenproductielijn van het Bakkerijmateriaal

 

De broden kunnen in een grote verscheidenheid van vormen en smaken, Flexibele gecombineerde lijn voor de productie van melkbroodjes, gevuld broodje, zoet broodje, toostbrood enz. worden gemaakt.

Het broodje wordt normaal gemaakt van deeg dat met suiker en boter en soms zelfs ei verrijkte. Na samenstellingslijn, filtert het deeg in verschillende soorten pannen, met inbegrip van pan met platte kop van pannendienbladen met vormen, worden de pannen vervoerd in automatische definitieve ondoordringbaar makenruimte, na definitief ondoordringbaar maken, kunnen de deegstukken vóór het bakken worden verfraaid, kunnen sommige soorten bakseloven worden gekozen, wordt de lucht/gas evenredige gecontroleerde directe verwarmde tunneloven of luchtcirculatietype de indirecte verwarmde tunneloven, de gebakken producten gekoeld door spiraalvormige koeler, de lege pannenterugkeer door de pan koeltunnel aan het deeg die en machine plaatsen filteren. En ga in volgende cyclus binnen.

Volgens de eis van de klant, kan een statische testruimte voor karretjes, automatische karretjelader en automatische karretjelosinstallatie ook worden geïntegreerd.

Het bakseleffect is de sleutel aan het produceren van het perfecte brood.

De de tunneloven van Saimai heeft onafhankelijke temperatuurcontrole in elke streek om ervoor te zorgen dat het product die uit de oven komen een eenvormige textuur en een kleur heeft. De gebruikersvriendelijke software bewaart recepten en kan gemakkelijk tussen producten schakelen om onderbreking en afval te minimaliseren.

Wij kunnen ook onze productielijnen aanpassen om de fabriekslay-out en het ontwerp van de bestaande installaties van onze cliënten aan te passen.

De lijn kan worden uitgerust met:

Samenstellingslijn

Automatisch stap-proofer-stap

Automatische (facultatieve) Karretjelader

De automatische (facultatieve) Lader van de Karretjev.n.

Bovenste laagjemachine

Tunneloven

Zuigingsdepanner/Naalddepanner

Pan schoonmakende machine

Multi-step pankoeler

Panbuffer

Spiraalvormige Koeler

Slinger & het finning (Facultatieve) machine

Verpakkende machines

 

Samenstellingslijn

Werk met de beste het Vormen zich materiaalfabrikant samen in China om opbrengst te verzekeren de beste bakselproducten voor klanten

ISO9000 de kant en klare Pu-Productielijn van het Riem Ononderbroken Automatische Brood 0

Ondoordringbaar makenzaal

De pannen, dienbladen kunnen allen door de ondoordringbaar makenruimte worden behandeld. De verschillende dienbladtypes kunnen worden gebruikt zolang hun buitenafmetingen gelijk zijn. De ondoordringbaar makenruimte heeft verscheidene rekken die uit één of meerdere niveaus bestaan, de ondoordringbaar makentijd en de capaciteit die zonder de vloerruimte te verhogen flexibel maken.

De pannen worden gevoed in proofer door transportband en raken elkaar niet. Zodra een rij wordt gevuld, wordt het opgeheven met een l-Vorm drager. Dit proces wordt herhaald tot het eerste deeg het hoogste niveau heeft bereikt. Dan, worden de pannen bewogen uit de ondoordringbaar makenruimte.

De ondoordringbaar makenruimte wordt aangepast met een temperatuur en vochtigheidscontrolesysteem en geïsoleerde huisvesting.

ISO9000 de kant en klare Pu-Productielijn van het Riem Ononderbroken Automatische Brood 1

 

Tunneloven

1: De oven is geconstrueerde gasdichte die bakseltunnel, in 2m/-sectie wordt verdeeld. Elke sectie wordt over een kader, verbonden aan een gasdichte verbinding tussen de secties.

2: de bakseltunnel is geïsoleerd met 20CM25CM laag van het isolatiemateriaal van uitstekende kwaliteit om hitteverlies tot een minimum te verminderen.

3. Inspectiedeur aan de controlekant

4. Roestvrij staalkant en bovenkant buiten paneel.

5. De temperatuur wordt gemeten in elke streek, zowel temperatuur onderaan als boven het te bakken product. PT-100 worden de sensoren met deze bedoeling gepast in de bakseltunnel. De gemeten waarden voor elke streek kunnen zowel op het centrale controlebord (aanrakingspaneel) en vochtigheidsinstrument worden gelezen.

6. In het geval van een drijfmotormislukking, kan de riem door het handapparaat worden gedreven. Dit kon het product uit de oven verzenden.

7. OMRON-PLC het systeem wordt opgebouwd in het controlekabinet voor de controle van de oven.

ISO9000 de kant en klare Pu-Productielijn van het Riem Ononderbroken Automatische Brood 2

Zuigingsdepanner/Naalddepanner/duw-bar depanner

Door middel van een oogst-en-plaatsprincipe, wordt een depanning hoofd geplaatst boven pannen; het (ruilbare) depanning hoofd neemt dan het product op en overbrengt het naar de koeltransportband en geeft het vrij.

 

ISO9000 de kant en klare Pu-Productielijn van het Riem Ononderbroken Automatische Brood 3

Transportbanden

1. PLC de systemen kunnen fouten en het tonen van alarminformatie in het Engels volgens de eis van de klant controleren. Het heeft een open communicatie interface voor Internet en is vrij om aan andere gecontroleerde systemen en computersystemen te verbinden.

2. Nam het ontwerp van Europa en Japan in ons materiaal op. Het maximum drukt de arbeidskosten en realiseert echte automatisering.

3. Volgens het workshopgebied en het vereiste om te vervaardigen om de grootte en de structuur volkomen te ontwerpen.

ISO9000 de kant en klare Pu-Productielijn van het Riem Ononderbroken Automatische Brood 4

ISO9000 de kant en klare Pu-Productielijn van het Riem Ononderbroken Automatische Brood 5